Can't fight this feeling



Jag sitter hemma hos pojkvännen. Han är inte hemma för han har inte semester än. Well, jag har och det är himla skönt! Kunde dock inte sova längre än till 10 idag och det sög. Men vad gör man? Snart ska jag åka hem till mig och troligen dra ner en sväng till gymmet. Fina vännen ställde in idag och jag förstår honom. Det är svårt att få allt att gå ihop såhär innan jul. Känner själv stressen smyga sig på!

Jag ska sätta mig ner sen också och SKRIVA NER mina mål. Gör jag inte det kommer jag aldrig att nå dom. Och det vill jag ju göra! Jag måste bara se till att jag fåt lite tid för mig själv. Orkar inte om alla ska börja hålla på och "kolla" mig igen. Visst att jag har haft äs större delen av min tonårstid, men det är inte alls på samma sätt nu som det var då. Irriterande människor det finns... Fast jag vet ju att dom egentligen bara vill mitt bästa...

Kommentarer
Postat av: R & S

Användarnamn: feelthebones

Adress: feelthebones.blogg.se/skyddade

Lösenord står i e-postadressrutan! :)



Kram

2011-12-21 @ 15:42:37
URL: http://feelthebones.blogg.se/
Postat av: hanna

sv: Användarnamnet är skinnythoughts

lösenordet står i epostrutan.

2011-12-21 @ 15:55:25
URL: http://skinnythoughts.blogg.se/
Postat av: aaae

Jag vet det är inte alls bra när mensen försvinner men gjort är gjort så nu måste jag bara kämpa för att få den normalt tillbaka! Och nej jag tar inte p-piller men vill börja med det. Vet dock inte om man får ta det när mensen är oregelbunden?

Kram!

2011-12-23 @ 00:15:00
URL: http://aaae.blogg.se/
Postat av: Agnes Eriksson

Jättefin bild .)

2011-12-23 @ 09:05:46
URL: http://lillajagange.blogg.se/




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0